Στα σημαντικά οφέλη για την οικονομία και τους καταναλωτές από τη νέα δέσμη μέτρων Clean Energy for All Europeans της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις «έξυπνες επενδύσεις» του ΔΕΔΔΗΕ και στη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ κ. Ν. Χατζηαργυρίου, στο πλαίσιο του Athens Energy Forum 2017.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Χατζηαργυρίου, όλο το πακέτο των νέων μέτρων για την ενέργεια και την κλιματική αλλαγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μπορεί να ενισχύσει το ΑΕΠ της ΕΕ έως 1% μέχρι το 2030, συνεισφέροντας περί τα 190 δις ευρώ στην οικονομία και δημιουργώντας ταυτόχρονα περισσότερες από 900.000 νέες θέσεις εργασίας.

Παρουσιάζοντας τα βασικά σημεία του επιχειρησιακού σχεδιασμού του ΔΕΔΔΗΕ, ο κ. Χατζηαργυρίου υπογράμμισε την έμφαση της Εταιρίας στις «έξυπνες επενδύσεις», στην καινοτομία και στις νέες τεχνολογίες, τονίζοντας τα πολλαπλά οφέλη αυτής της στρατηγικής για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών.

Φωτογραφία Νο1

Φωτογραφία Νο2