Στο σοβαρό κοινωφελές έργο του Δήμου Θεσσαλονίκης και της ΑΡΣΙΣ (Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων), που είχε ως αποτέλεσμα τη λειτουργία του Υπνωτηρίου Αστέγων στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Το Υπνωτήριο Αστέγων τέθηκε σε λειτουργία λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και αποτελεί συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και της ΑΡΣΙΣ στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Θεσσαλονίκης» που έχει εκπονηθεί από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Διεύθυνση Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης του ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο των δράσεων του Τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρίας, ανταποκρίθηκε άμεσα στο σχετικό χορηγικό αίτημα και προχώρησε στη διευθέτηση όλων των τεχνικών θεμάτων για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών ηλεκτροδότησης του Υπνωτηρίου.

Το Υπνωτήριο βρίσκεται επί της οδού Ανδρέου Γεωργίου 13, παρέχει δυνατότητα φιλοξενίας σε 74 άτομα και λειτουργεί καθημερινά από 19:00 μέχρι 8:00.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστεί θερμά το Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΑΡΣΙΣ για την πρωτοβουλία αλληλεγγύης και την άριστη συνεργασία.

Ευχαριστήρια Επιστολή