Πρωτοβουλία κοινωνικής ευαισθησίας «Ρεύμα Αλληλεγγύης, Ρεύμα Αγάπης και Ανθρωπιάς» εργαζομένων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ηπείρου.

Στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που ανέπτυξαν οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ηπείρου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στη Πάτρα, παραδόθηκαν την Τρίτη 4/3/14 τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Ίδρυμα Αναπήρων Παιδιών με χρόνιες ανίατες παθήσεις «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» και στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», προσφέρθηκε ο εξοπλισμός ενός ηλιακού θερμοσίφωνα.
Η πρωτοβουλία κοινωνικής ευαισθησίας των εργαζομένων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ηπείρου ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. «Ρεύμα Αλληλεγγύης, Ρεύμα Αγάπης και Ανθρωπιάς», ξεκίνησε το 2013 και υποστηρίζεται ενεργά και από τις Οργανώσεις Εργαζομένων ΕΔΟΠ και ΕΤΕ/ΔΕΗ, από τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΔΕΗ Πελοποννήσου-Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, καθώς και από τον Όμιλο Συναδελφικών Εκδηλώσεων Προσωπικού και Συνταξιούχων ΔΕΗ.
Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας τέτοιων εκδηλώσεων, αναδεικνύει το κοινωνικό έργο της Εταιρίας και επιβεβαιώνει τον ανθρωπισμό και την κοινωνική ευαισθησία της. Παράλληλα, ενισχύεται η εταιρική κουλτούρα μέσα από την ομαδική συμμετοχή των εργαζομένων για έναν κοινό κοινωνικό σκοπό.