Στο πλαίσιο της πολιτικής εταιρικής υπευθυνότητας, ο ΔΕΔΔΗΕ στήριξε για 3η χρονιά τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Σύλλογο Προσωπικού ΔΕΗ Θεσσαλονίκης για την αγορά ηχητικού εξοπλισμού για το τμήμα του «Ηλεκτρική Κομπανία».

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Προσωπικού ΔΕΗ Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1972, με σκοπό την ανάδειξη της καλλιτεχνικής και αθλητικής ευαισθησίας των εργαζόμενων της ΔΕΗ. Σήμερα αριθμεί περί τα 520 μέλη, εργαζομένους της ΔΕΗ Α.Ε., ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., ΑΔΜΗΕ Α.Ε. και συνταξιούχους. Τα 280 μέλη είναι μισθωτοί της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Στον Σύλλογο λειτουργούν πολιτιστικά τμήματα (παραδοσιακού, μοντέρνου χορού και ηλεκτρικής κομπανίας) καθώς και αθλητικά τμήματα (μπάσκετ, ποδοσφαίρου, Yoga-Pilates και σκακιού). Επίσης, διοργανώνει για το σύνολο των μελών του εκδρομές, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις για τα παιδιά (εορτές Χριστουγέννων και Πάσχα), ενώ παράλληλα συμμετέχει σε πληθώρα φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και πολιτιστικών δρώμενων.

Με τη συγκεκριμένη δωρεά η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., ενισχύει τις σχέσεις της με το ανθρώπινο δυναμικό της και αναδεικνύεται σε κοινωνικό μέτοχο που ενδιαφέρεται για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται.

 

Ευχαριστήρια Επιστολή