Με την εθελοντική συμμετοχή προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ, υλοποιήθηκε ένα πολύ σημαντικό έργο κοινωνικής συνεισφοράς, στη συνοικία Περιγιάλι της Καβάλας, με τη μετατροπή ενός ιδιόκτητου χώρου της ΔΕΗ σε αθλητικό πολυχώρο.

Αναλυτικότερα, η Περιοχή Καβάλας της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, μετέτρεψε χώρο συνολικής έκτασης 8 στρεμμάτων σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, στο οποίο θα γυμνάζονται και θα αθλούνται παιδιά αλλά και πολίτες κάθε ηλικίας.

Το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ εργάστηκε εθελοντικά για τον καθαρισμό και ευπρεπισμό του χώρου, την αποκατάσταση και συντήρηση της περίφραξης και των θυρών ενώ παράλληλα προχώρησε και στην εγκατάσταση ειδικών κατασκευών για την εξυπηρέτηση των αθλουμένων και των επισκεπτών.

Το έργο αναγνωρίστηκε από την τοπική κοινωνία και τους γυμναστικούς συλλόγους της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ καθώς και την πρόθεσή τους να απονείμουν βραβείο στα στελέχη της Περιοχής Καβάλας γι’ αυτή την πρωτοβουλία τους.

Η στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί ο ΔΕΔΔΗΕ, προβλέπει την ενεργή συμμετοχή του σε έργα αισθητικής αναβάθμισης αλλά και τη συνεισφορά του στα κοινωνικά δρώμενα της χώρας, με στόχο την ανάπτυξη σταθερών δεσμών με τις τοπικές κοινωνίες. 

φωτογραφία Νο1

φωτογραφία Νο2