Στη διάθεση υπηρεσιακού αυτοκινήτου και οδηγού για τη μεταφορά σχολικών ειδών στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, προχώρησε η Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., προκειμένου να στηρίξει τους μαθητές στην Κωνσταντινούπολη και την Ίμβρο.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που ανέπτυξαν η Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος σε συνεργασία με τους Δήμους Δελφών και Δωρίδας και τη συμβολή των Σχολικών μονάδων του Νομού και του Ιεραποστολικού Κέντρου Ιτέας, συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη προκειμένου να ενισχυθούν οι Έλληνες μαθητές στην Κωνσταντινούπολη και την Ίμβρο.

Μετά από σχετική έκκληση για τη συνδρομή της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στη μεταφορά και αποστολή των συλλεχθέντων ειδών στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, η Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας διέθεσε άμεσα υπηρεσιακό όχημα και οδηγό και η αποστολή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 20 και 21 Οκτωβρίου.

Η δράση εντάσσεται στην ευρύτερη πολιτική της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. για τη στήριξη ευάλωτων ομάδων, με την ανάληψη πρωτοβουλιών που ενδυναμώνουν τις σχέσεις της με την κοινωνία, αναδεικνύοντας τον ανθρωπισμό και την ευαισθησία της.

Άρθρο Εφημερίδας