Για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, αναλαμβάνει την υποστήριξη της διοργάνωσης του RUN GREECE ΡΟΔΟΥ στις 14 Οκτωβρίου 2018.

Το RUN GREECE ΡΟΔΟΥ διοργανώνεται, για δεύτερη συνεχή φορά, από την Ένωση Αθλητικών Σωματείων Στίβου Δωδεκανήσου ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ στο πλαίσιο του αγωνιστικού θεσμού RUN GREECE.

Το RUN GREECE διανύει το 6ο έτος ζωής και έχει υλοποιηθεί σε 8 μεγάλες περιφερειακές πόλεις της Ελλάδας. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί για τη Ρόδο ιδιαίτερο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός όπου αναμένεται η συμμετοχή άνω των 2500 αθλητών.
 
Ο ΔΕΔΔΗΕ διαχρονικά υποστηρίζει πρωτοβουλίες κοινωνικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα, αναγνωρίζοντας την ευθύνη της Εταιρίας απέναντι στην κοινωνία, ιδιαίτερα δε στο νησί της Ρόδου όπου στηρίζει την ανάπτυξη των υποδομών της και δραστηριοποιείται με επενδύσεις όπως η κατασκευή του νέου Κέντρου Διανομής, για την αξιόπιστη, αποδοτική και ασφαλή λειτουργία του δικτύου ηλεκτροδότησης της πόλης.

Φωτογραφία