Στη δωρεά σε είδος προχώρησε ο ΔΕΔΔΗΕ,  προκειμένου να υλοποιηθούν εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των γραφείων του Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων Ψυρρή, που σχετίζονται με το κελί του Παπαδιαμάντη.

Ο Ι. Ναός Αγίων Αναργύρων Ψυρρή είναι ένας ιστορικός ναός που χτίστηκε τον 12ο αιώνα  και η παρούσα του μορφή αποτελεί την τελευταία φάση ανακαίνισης το 1908. Στον περίβολο διασώζεται το κελί του πεζογράφου Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ο οποίος έζησε μία δεκαετία στην Αθήνα και έγραψε πολλά από τα έργα του σ’ αυτόν τον χώρο, ο οποίος έχει διατηρηθεί και είναι επισκέψιμος. Στους χώρους του Ι. Ναού, εσωτερικά και εξωτερικά, πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις με τη συνεργασία πολιτιστικών φορέων και οργανισμών εντός και εκτός Αθηνών, μία εκ των οποίων ήταν και η συμμετοχή της Χορωδίας ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ στις εορταστικές εκδηλώσεις του Ι. Ναού, με μουσικά έργα της εποχής του Παπαδιαμάντη, «Μουσικό ταξίδι στην Παλαιά Αθήνα» στις 21.10.2016.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, με την ενίσχυση του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Ψυρρή, αναπτύσσει ακόμη μία δράση αποδεικνύοντας ότι η επιχειρησιακή δραστηριότητα μπορεί και οφείλει να συμβαδίζει με την κοινωνική προσφορά και τον πολιτισμό.