Ο ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας ως συνεχή επιδίωξη την προστασία της κοινωνίας και τη συμμετοχή του σε προγράμματα εθελοντισμού, προχώρησε στη δωρεάν παραχώρηση ενός μεταχειρισμένου οχήματος τύπου ασθενοφόρου της Εταιρίας, στην Εθελοντική Ομάδα Επικοινωνιών και Διάσωσης RSF Hellas στην Αθήνα.
Το όχημα θα χρησιμοποιηθεί από την Ομάδα, ως κινητός σταθμός Πρώτων Βοηθειών και κινητό Ιατρείο, στα πλαίσια εθελοντικών δράσεων κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών (σεισμοί, φωτιές κτλ.), καθώς επίσης και κατά τη διάρκεια των δωρεάν εκπαιδευτικών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται από αυτή Πανελλαδικά.
Η πρώτη «επίσημη έξοδος» του ασθενοφόρου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9.11.2014, στο πλαίσιο του 32ου Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας, για μεταφορά υλικών, γραμματειακή υποστήριξη και διευκόλυνση των επικοινωνιών της RSF Hellas Ομάδας, της οποίας ο ρόλος αφορούσε στην υγειονομική κάλυψη 13 σταθμών πρώτων βοηθειών, σε συνεργασία με προσωπικό του ΕΚΑΒ .
Με τη δωρεά του ασθενοφόρου, ο ΔΕΔΔΗΕ στηρίζει το σημαντικό έργο της ομάδας, με την οποία η συνεργασία ξεκίνησε τα Χριστούγεννα του 2013. Οι εργαζόμενοι της Εταιρίας συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και στήριξαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη «τις οικογένειες της διπλανής πόρτας».
Η δράση εντάσσεται στην ευρύτερη πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρίας, ενδυναμώνοντας τις σχέσεις της με την κοινωνία, μέσω της ανάπτυξης συνεργασιών.

Φωτογραφία