Έχοντας πάντα ως γνώμονα τη συνεισφορά στον συνάνθρωπο, η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. και οι εργαζόμενοί της ανέλαβαν άμεσα πρωτοβουλία στήριξης των δοκιμαζόμενων σεισμόπληκτων συνανθρώπων μας σε Τουρκία και  Συρία, μέσω του δικτύου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ανταποκρινόμενος στην έκκληση του ΕΕΣ, τόσο για τη συλλογή ανθρωπιστικού υλικού όσο και για την οικονομική ενίσχυση προς τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών σε Τουρκία και  Συρία, προχώρησε άμεσα σε δράση ενημέρωσης των εργαζόμένων του για τη δυνατότητα εθελοντικής προσφοράς αναγκαίων ειδών στα κατά τόπους παραρτήματα του ΕΕΣ, ενώ παράλληλα συνέδραμε οικονομικά τους σεισμόπληκτους, μέσω κατάθεσης σε σχετικό τραπεζικό λογαριασμό του ΕΕΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός της Ελλάδας με σύνθετο έργο, που αποτελεί μέρος της «οικογένειας» του Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.

Με τη συγκεκριμένη δράση για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, προσφέροντας αλληλέγγυα εθελοντική βοήθεια προς τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο, η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. και οι εργαζόμενοί της, επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά ότι είναι μέτοχοι μιας κοινωνίας που δεν γνωρίζει σύνορα.